Giáo án Tiếng Anh Lớp 12 - Tiết 71+72

doc 3 trang Người đăng duyenlinhkn2 Ngày đăng 29/06/2022 Lượt xem 327Lượt tải 0 Download
Bạn đang xem tài liệu "Giáo án Tiếng Anh Lớp 12 - Tiết 71+72", để tải tài liệu gốc về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
Giáo án Tiếng Anh Lớp 12 - Tiết 71+72
Date: February 17th, 2011
Period 71-72
	Lesson	TEST 3 + TEST CORRECTION
I. Objectives: By the end of this lesson, students will be able to:
Review and master all the knowledge they studied from unit 1 to unit 3.
II. Language Focus:
Grammar: Revision 
New words: Revision
III. Teaching Aids: Exam papers, cassette player.
IV. Procedures:	
The content of the exam paper (enlosed)
Test correction:
ĐỀ KIỂM TRA I TIẾT SỐ 3
Năm học: 2008-2009
Môn: Tiếng Anh - Hệ 7 năm
Thời gian làm bài: 45 phút
TRƯỜNG CẤP 2-3 XUÂN PHƯỚC
------–@—------
TỔ NGOẠI NGỮ
(Đề thi có 02 trang)
Lớp: 12___
Tên: ...........................................................
Đọc kỹ đoạn văn sau và chọn phương án đúng (ứng với A hoặc B, C, D) cho mỗi câu từ 1 đến 5.
	A combination of water, salt, air pollution, sun, sand, and wind is destroying the huge statue just outside Cairo. This five–thousand-year old statue, which has a body of a lion and the face of a human being, is too badly damaged to be completely saved. First, there is not a good drainage system around the statue and too much water has been running into the stone statue for several years. As a result, tiny pieces of salt have been left on the stone and have damaged it. Second, air pollution from the increasing amount of traffic in Cairo is also destroying the ancient statue. The air is also full of poisonous gases that it is damaging the statue even faster. Third, the statue is being destroyed by extremes of temperature. The air is very cold at night, but during the day the stone of the statue become very hot under strong sunlight. Other natural forces such as severe sandstorms attack the stone as well. Finally the tourists who visit the statue everyday also cause a lot of damage to it.
Câu 1: Which of the following is not true about the statue?
A. It is badly damaged.	B. It is in the centre of Cairo.
C. Part it looks like a person	D. It is very big.
Câu 2: According to the passage, the statue was built ________ .
A. 500 years ago	B. in the 5th century	C. in the 10th century	D. 5,000 years ago
Câu 3: All of the following are mentioned as causes of damage to the statue EXEPT ______. 
A. fires 	B. tourists	C. temperature	D. air pollution
Câu 4: The word “ancient” in the passage mostly means __________.
A. very old	B. modern	C. beautiful 	D. very big
Câu 5: It can be inferred from the text that _________. 
there is little damage to the statue.
The statue was built for entertainment many years ago.
Human beings as well as nature cause much damage to the statue
Tiny pieces of salt have been put on the statue to prevent damage
Chọn từ/ cụm từ thích hợp (ứng với A, hoặc B, C,D) để hoàn thành mỗi câu sau.
Câu 6: I’m leaning English _______ I want to get a better job.
A. but	B. because	C. therefore	D. or
Câu 7: I’m going to have my house ________ this weekend.
A. decorates	B. decorated	C. decorate	D. decorating
Câu 8: She’ll be a billionaire by the time she ________ forty.
A. is	B. is going to be	C. was	D. will be
Câu 9: The teacher told his students _________ laughing.
	A. to stop	B. stopped	C. stopping	D. stop
Câu 10: The boy _________ eyes are brown is my friend.
A. Which	B. Whose	C. whom	D. who
Câu 11: Tom: “How did you get there?” - John: “________”
	A. I came here last night.	B. I came here by train.
	C. The train is so crowded	D. Is it far from here?
Câu 12: When my father was young, he _________ get up early to do the gardening.
	A. use to	B. used to 	C. was used to	D. get used to
Câu 13: ________ I came to see her yesterday, she was reading a magazine.
	A. After	B. When	C. Why	D. Before
Câu 14: Helen: “Congratulations” - Jane: “_________”
	A. What a pity!	B. You are welcome.	C. Thank you.	D. I’m sorry.
Câu 15: “would you like to have _________ coffee?”
	A. many	B. few	C. some	D. little
Câu 16: You can buy dairy __________ in this shop.
	A. producers	B. production	C. productivity	D. products
Câu 17: If the weather _________ worse, we won’t go to the beach.
	A. will get	B. would get	C. gets	D. got
Câu 18: By this time next year, my father ____________ here for 25 years.
	A. will have been working	B. are going to work
	C. will work 	D. will be working
Câu 19: Helen: “Where do you come from?” - Ann: “___________” 
	A. In London	B. Yes, I have just come here.
C. I’m living in London	D. I come from London
Câu 20: Alice: “What shall we do in this evening?” - Carol: “_________”
A. Let’s go out for dinner.	B. Oh! That’s good.
C. I went out for dinner.	D. No problem.
Câu 21: I wish I _______ car. I’m tired of catching the bus to work every day.
A. had had 	B. will have	C. have	D. had
Câu 22: Hoi An is a famous tourist	_________. 
A. attract	B. attraction 	C. attracted	D. attractive
Câu 23: It’s difficult to _________ what our lives would be like without music.
A. expect	B. imagine	C. see	D. remember
Câu 24: Miss White sang very _________ at my birthday party last night.
A. beauty	B. beautifully	C. beautiful	D. beautify
Câu 25: Linda: “Excuse me! Where’s the post office?” - Maria: “__________”
A. It’s over there.	B. Don’t worry	C. I’m afraid not	D. Yes, I think so.
Câu 26: My sister is very fond _______ eating chocolate candy.
	A. at	B. with	C. of 	D. about
Câu 27: He ________ in London at the moment.
	A. is studying	B. will study	C. has studied	D. studies
Câu 28: ________ I were you, I would take a taxi to the airport.
	A. When	B. Because	C. If	D. Unless
Câu 29: After drinking a gig bottle of _________, he got drunk.
	A. orange juice	B. liquor	C. water	D. milk
Câu 30: Paul was______ disappointed with his examination results that he was sad all week.
	A. such	B. too	C. enough	D. so
Chọn từ (ứng với A, hoặc B, C,D) có phần gạch dưới được phát âm khác với những từ còn lại trong mỗi câu sau.
Câu 31:	A. think	B. those	C. there	D. this
Câu 32:	A. vehicles	B. farmers	C. fields	D. crops
Câu 33:	A. headache	B. instead	C. deafness	D. leader
Câu 34:	A. followed	B. rained	C. stopped	D. believed
Câu 35:	A. power	B. how	C. town	D. slow
Chọn phương án (ứng với A, hoặc B, C,D) ứng với từ/ cụm từ có gạch dưới cần phải sửa để các câu sau trở thành chính xác.
Câu 36:	Peter earned a large number of money last year.
 A B C D
Câu 37:	Mr. Smith is going to buy a new Japanese car, doesn’t he?
 A B C D
Câu 38:	You have to study hard to keep pace in your classmates.
 A B C D
Câu 39:	He has made a lot of mistakes in his writing because his carelessness.
 A B C D
Câu 40:	He never goes home before he will finish his work.
 A B C D
	KEYS
	1B	2D	3A	4A	5C	6B	7B	8A	9A	10B
	11B	12B	13B	14C	15C	16D	17C	18A	19D	20A
	21D	22B	23B	24B	25A	26C	27A	28C	29B	30D
	31A	32D	33A	34C	35D	36C	37D	38C	39D	40C

Tài liệu đính kèm:

  • docTest 3-12.doc