Đề và đáp án kiểm tra học kì I môn Tiếng anh khối 7

doc 6 trang Người đăng dothuong Lượt xem 416Lượt tải 1 Download
Bạn đang xem tài liệu "Đề và đáp án kiểm tra học kì I môn Tiếng anh khối 7", để tải tài liệu gốc về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
Đề và đáp án kiểm tra học kì I môn Tiếng anh khối 7
ĐỀ THI HỌC KỲ 1
MÔN: TIẾNG ANH - LỚP 7
Thời gian làm bài: 60 phút 
A. Listening
1. Listen and draw line. There is an example. (1m)
2. Listen and write. There is one example (1m)
SPORT CLUB
0. Expensive	Free for school children
1. Where is it?	Next to the ..factory
2. Open which day?	From..to Tuesday
3. Times	Opens.. closes 10.30
4. Club name	The  . Sports Club
5. Club phone number	.
B. USE OF ENGLISH: 
I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others. (1m)
1. A. rented B. stopped C. washed D. looked 
2. A. ground B. group C. house D. found 
3. A. health B. seatbelt C. bread D. ahead
4. A. safety B. traffic C. plane D. station
II. Choose the best answer (A, B, C or D) to complete the sentences. (2ms) 
1. Don’t read in bed ______ you want to harm your eyes.
A. if 	B. unless	C. or 	D. so 
2. She loves ______ flowers and putting them into different vases.
A. buying 	B. to buy 	C. buy 	D. bought 
3. If you want to live long, you ______ eat more vegetable and fruit.
A. should 	B. shouldn’t 	C. had to 	D. needn’t 
4. I haven’t got ________ meat left for dinner. 
A. at 	B. some 	C. any 	D. no 
5. There are _______ bottles of milk in the fridge.
A. any 	B. lot of 	C. much 	D. many 
6. Khleang Pagoda in Soc Trang _____ of wood in 1533. 
A. was made 	B. is made 	C. made 	D. makes 
7. It is _____ to eat so much junk food.
A. healthy 	B. unhealthy 	C. healthful 	D. health 
8. Tell me the reason ______ you do that.
A. how 	B. why 	C. what 	D. that 
9. Mary: “Where’s the school?” - Peter: “ __________.”
A. That’s lovely 	B. Fifty meters long 	C. I don’t mind 	D. Up to the hill
10. Mary: “Can I borrow your pen, please?” - Peter: “ ____________.”
A. What kind is it? 	B. It doesn’t matter 	C. Remember to give it back D. I hope not
C. READING 
I. Read the article about a famous woman from Kenya. Choose the best word (A, B, C or D) for each space. (2ms). 
WANGARI MAATHAI (1940-2011) 
 Wangari Maathai understood how important trees are (1) _______ the future of the world ever (2) ______ she was a little girl. 
 Maathai (3) ______ up on a farm in Nyeri, in Kenya. She was very clever and studied (4) _________ universities in the USA and Germany (5) _______ well as in Keynia. 
 In 1977, Maathai began a group in Kenya called the Green Belt Movement. Members of this group work hard to save (6) ______ country’s forests, which are cut down by builders, farmers and people who need wood for cooking. With (7) ______ help of schoolchildren, they have planted more than 20 million trees in Keynia.
 Maathai took her message to (8) _____ African countries and many Africans are now following her ideas. Maathai was (9) _______ around the world for her work and won (10) _______ international prizes. 
1. A. with 	B. from 	C. into 	D. for 
2. A. during 	B. since 	C. after 	D. for 
3. A. grows 	B. grown 	C. grew 	D. growing 
4. A. by 	B. at 	C. on 	D. for 
5. A. as 	B. like 	C. of 	D. so 
6. A. his 	B. her 	C. its 	D. their 
7. A. a 	B. an 	C. the 	D. one 
8. A. other 	B. another 	C. each 	D. one 
9. A. know 	B. knows 	C. knew 	D. known 
10. A. many 	B. much 	C. more 	D. a lot 
II. Read the article about three cities and check (ü) the sentences True (T) or False (F). (1m)
 Reykjavik in Iceland is one of the world’s healthiest cities. Its people often do activities outside, even though it’s very cold. They go hiking, and swimming outside! Also, Iceland people eat more healthy, fresh fish – it is an island, after all. 
 Tehran, capital city of Iran, is not a healthy place to live. The air pollution is very bad, so people stay at home on ‘smog holidays’ – days when the air is too bad to work. 
 Glasgow in Scotland has a problem with obesity. Almost 40% of people in this city are obese. Scotland is cold. Here that means people watch more TV, play more computer games, and do less exercise than in other countries. They also eat a lot of junk food. 
T
F
0. Reykiavik is a very healthy place to live in 
ü
1. People in Iceland love eating fresh fish and doing outside activities. 
2. Although air pollution in Tehran is very bad, its people just stay at home on holidays. 
3. ‘Smog holidays’ is the name of a festival in Iran. 
4. Nearly 40% of people in Glasgow become too fat. 
5. People in Scotland prefer watching TV and playing computer games to doing exercise. 
D. WRITING
I. Rearrange the words to make meaningful sentences (1m)
1. not / /taking / not /photos ./ like /does/ Hoa
2. to/ easy/is/get / It /flu. / too
3. you / cook /tell/ me/ , /Can /how /rice/ please ?/the/ to
4. the /Temple of Literature/ built /was /1070/ in/
II. Rewrite the following sentences (1m)
1. My class visited Hung King’s Temple last week.
=> Hung King’s Temple.
2. Lan didn’t go to school yesterday because of her illness.
=> Lan didn’t go to school because..
3. I got to the airport in 30 minutes.
=> It took.
4. Be careful or you’ll hurt yourself.
=> If you are not..
 The end
ĐÁP ÁN ĐỀ THI HỌC KỲ 1 MÔN TIẾNG ANH LỚP 7
A. Listening
1. Listen and draw line. There is an example. (1điểm mỗi ý đúng 0,2)
2. Listen and write. There is one example (1 điểm mỗi ý đúng 0,2)
SPORT CLUB
0. Expensive	Free for school children
1. Where is it?	Next to the .. Chocolate..factory
2. Open which day?	FromFriday..to Tuesday
3. Times	Opens9.15 (am). closes 10.30
4. Club name	The Hurley. Sports Club
5. Club phone number	 400319
B. The use of English
Kĩ năng
Nội dung
Điểm
B. The use of English
1. A	2. B	3. B	4. D
I. 1điểm mỗi ý đúng 0,25
1. B	2. A	3. B	4. C	5. D	
6. A	7. B	8. B	9. D	10. B
II. 2 điểm mỗi ý đúng 0,2
C. Reading
1. D	2. B	3. C	4. B	5. A	
6. D	7. C	8. A	9. D	10. A
I. 2 điểm mỗi ý đúng 0,2
1. T	2. F	3. F	4. T	5. T
II.1 điểm mỗi ý đúng 0,2
D. Writing
1. Hoa does not like taking photos.
2. It is too easy to get flu.
3. Can you tell me how to cook the rice ,please?
4. The Temple of Literature was built in 1070.
I. 1 điểm mỗi ý đúng 0,25
1. Hung King’s Temple was visited by my class last week.
2. Lan didn’t go to school yesterday because she was ill.
3. It took me 30 minutes to get to the airport.
4. If you are not careful,you’ll hurt yourself.
II. 1 điểm mỗi ý đúng 0,25

Tài liệu đính kèm:

  • docBo_de_thi_tieng_anh_7moi.doc