Đề thi học kì I môn Tiếng Anh Lớp 7 - Năm học 2012-2013 (Có đáp án)

doc 3 trang Người đăng duyenlinhkn2 Ngày đăng 11/07/2022 Lượt xem 218Lượt tải 0 Download
Bạn đang xem tài liệu "Đề thi học kì I môn Tiếng Anh Lớp 7 - Năm học 2012-2013 (Có đáp án)", để tải tài liệu gốc về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
Đề thi học kì I môn Tiếng Anh Lớp 7 - Năm học 2012-2013 (Có đáp án)
 	 Thời gian : 45 phút
I.Find the underlined part (A , B , C or D ) whose pronunciation is different from the rest (1 đ ) ( Chọn từ mà phần gạch dưới có cách phát âm khác với từ còn lại )
0. A. summer 	 B . student	 C. uncle	 D. bus
	1. A. during	 B. public	 C. summer	 D. buffalo
	2. A. volunteer	 B. meet	 C. street	 D. free
	3. A. idea	 B. stripe	 C. tidy	 D.circus
	4. A. late	 B. information	 C. start	 D. invitation
II. Choose the best one (A, B, C or D) to complete each of the following sentences (3 đ )(Chọn đáp án đúng nhất để hoàn thành các câu dưới đây ) 
 	5. Hoa works other students in her class .
 	A. harder to	 B. harder than	 C. more hard to D. more harder than
 	 6. We live 45 Cau Giay street .
 	 A. in	 B. on	 C. at	 D. for
 	7.How far is it.. your house. School ?
 	 A. at /to	 B.between /and	 C. from /to	 D.from / with
 	8. I hope he. to the party .
 	A.come	 B. to come	 C.coming	 D.will come
 	 9. What awful weather !
 	A. an	 B.a	 C.some	 D.0
 	10. A works on a farm .
 	 A. teacher	 B. doctor	 C. farmer	 D. journalist
 	11. They.. some snack at the moment.
 	 A.are having	 B.is having	 C.have	 D.has
 	 12. We go to the . to read books.
 	 A. library	 B. cafeteria	 C. stadium	 D. museum
 	13. She. listening to music.
 	 A. enjoy	 B.enjoys	 C.enjoying	 D.enjoying to
 	 14. .. is Lan unhappy ? Because she misses her parents.
 	 A.What	 B. Where	 C.Why	 D.Which
 	15. Which Vietnamese vacation is..?
 	A.longest	 B. the longest	 C.long	 D. longer
 	16. .. go to the park.
 	 A.Let’s 	 B. Why don’t	 C.Should	 D. What
 III.Read the following passage.
	The Vietnamese students take part in different after – school activities . Some students play sports . They often play soccer ,table tennis or badminton. Sometimes they go swimming in the swimming pools . Some students like music , drama and movies . They often practice playing musical instruments in the school music room . They join in the school theater group and usually rehease plays . Some are members of the stamp collector’s club . They often get together and talk about their stamps . A few students stay at home and play video games . Most of them enjoy their activities after school hours .
Write True (T) or False (F) to the statements (2đ) (Đọc đoạn văn và viêt câu nào đúng (T) hoặc câu nào sai (F)
 17. They often play soccer, bad minton or table tennis.	 
 18. They usually rehease plays.	 
 19. They always get together and talk about their stamps 
 20. All of them enjoy their activities after school hours. 
	B. Answer the questions (1đ) (Trả lời câu hỏi )
 21.Where do they sometimes go swimming ?
 22. Do Vietnamese students enjoy their activities ?
IV. Writing .(3đ)
 A. Rearrange the words to make meaningful sentences (2đ) 
 (Sắp xếp những từ sau tạo thành câu có nghĩa )
	23. a/ bathroom / what / beautiful !
	.
	24. we / school / many / at / subjects / study .
	25. you / like / see / a / would / movie / to ?
	.
	26. I / visit / my / will / farm /parents / on / their .
	.
 B. Write the second sentence so that it has a similar meaning to the first one , beginning with the given words or phrases (1đ) (Viết lại câu nghĩa câu không thayddooir bắt đầu bằng từ hoặc cụm từ cho sẵn )
	27. Why don’t we go to the zoo ?
	 What about.?
	28. Tom’s father has more vacations than Lan’s father .
 Lan’s father has ..
 ĐÁP ÁN VÀ BIỂU ĐIỂM – ĐỀ THI HỌC KÌ I
 ( Năm học 2012 -2013)
 MÔN : TIẾNG ANH 7
I. 1 điểm (Mỗi câu đúng cho 0,25 điểm )
	1.A	2. A	3. D	4. C
II.3 điểm (Mỗi câu đúng cho 0,25 điểm )
	5. B	6.C	7. C	8. D	9.D	10. C
	11. A	12. A	13. B	14. C	15. B	16. A
III. 3 điểm 
	A. 2 điểm (Mỗi câu đúng cho 0,5 điểm )
	17. T	18. T	19. F	20. F
	B. 1điểm (Mỗi câu đúng cho 0,5 điểm )
	21. Sometimes they go swimming in the swimming pools .
	22. Yes , they do .
IV. 3điểm 
	A. 2 điểm (Mỗi câu đúng cho 0,5 điểm )
	23. What a beautiful bathroom !
	24. At school we study many subjects.
	25. Would you like to see a movie ?
	26.I will visit my parents on their farm .
	B. 1 điểm (Mỗi câu đúng cho 0,5 điểm )
	27.What about going to the zoo ?
	28. Lan’s father has fewer vacations than Tom’s father .

Tài liệu đính kèm:

  • docde_thi_hoc_ki_i_mon_tieng_anh_lop_7_nam_hoc_2012_2013_co_dap.doc