Đề khảo sát lần 1 môn Tiếng Anh Lớp 7 - Năm học 2015-2016 - Trường THCS Trung Nguyên (Có đáp án)

docx 3 trang Người đăng duyenlinhkn2 Ngày đăng 11/07/2022 Lượt xem 117Lượt tải 0 Download
Bạn đang xem tài liệu "Đề khảo sát lần 1 môn Tiếng Anh Lớp 7 - Năm học 2015-2016 - Trường THCS Trung Nguyên (Có đáp án)", để tải tài liệu gốc về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
Đề khảo sát lần 1 môn Tiếng Anh Lớp 7 - Năm học 2015-2016 - Trường THCS Trung Nguyên (Có đáp án)
Phòng GD & ĐT Yên Lạc ĐỀ KHẢO SÁT TIẾNG ANH 7 LẦN I 
Trường THCS Trung Nguyên Năm học: 2015 – 2016 	 ĐIỂM
Full name:  	 Thời gian: 45’	 
Class: 7  
I.Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others. (1 point)
1. A. lunch	B. music	C. unpopular	D. study
2. A. marble	B. famous	C. essay	D. education
3. A. art	B. part	C. catch	D. card	 
4. A. fix	B.think	C. price	D. ring
5. A. early	B. easy	C. please	D. each
II. Choose the best answer: (3 points)
1. My brother is good .Math.
	A. to 	B. at	C. in	D. on
2. We study different countries and their people in  . 
 A. Literature 	 B. History	 C. Music	 D. Geography
3. What about to Lan’s house?
 A. coming	 B. come	 C. to come D. to coming
4. He enjoys ..with his friends in his free time.
 A. talk	 B. to talk	 C. talking D. talked
5. Vietnamese students take part ..different activities ..recess.
 A. at / in	B. in / at	C. on / at D. at / on 
6. Would you like to come to my house? - 
A. I’m sorry. I can’t. B. That’s too bad. C. You’re welcome. D. Yes, I’d love to.
7. My sister, Nga learns .. the piano every afternoon.
A. play	B. to play	C. playing	D. plays
8. What is your favorite subject? -  .
A. I like math.	B. I study math. C. I have it on Monday.	D. Yes, I do.
9. You can find those books.the back of the library.
A. at 	B. in 	C. on 	D. from
10. He can the lights.
	A. fixing	B. to fixing 	C. fix	D. to fix
11. Classes finish at four fifteen. 
A. a quarter past four 	B. a quarter to four C. half past four D. fifteen to four
12. ..do you go to school? – At six thirty.
	A. Where 	B. What	C. What time	D. How
13. Would you like.to our house..lunch.
A.to come, at	B.coming, for	C.to come, for	D. come, on
14. What time Lan have her Physic class?
 A. do	B. does	C. is	D. has
15. Would you like ..orange juice? 
A. any	B. some	C. the	D. an 
III. Supply the correct forms of verbs in the brackets: (1 point)
1. Let’s (play)  blind man’s bluff.
Children shouldn’t (stay) . up late.
He (learn) English now. 
They sometimes (go) to the zoo on Sunday.
IV.Each sentence has one mistake find and circle the letter A,B,C, or D. (1 point)
1.What a amazing living room!
 A B C D
2. Which rooms do Ba and Nam talk of ?
 A B C D
3. How will you get to school tomorrow ? – on bus
 A B C D
4. I will be 14 on December fiveth.
 A B C D
5.What does Ba studying now ? – Physics.
 A B C D
V. Rewrite the sentences as directed in the brackets. (2 points)
1. Nam / be / interested / computer games. 
Ò	
2. The children / be / the library / now. 
Ò	
3. I / do / my math homework/ moment. 
Ò	
4.Lan / often / go / zoo.
Ò	
5.Nam / play / the guitar / now. 
Ò	
VI. Read the following passage and answer the questions. (2 points)
 The Vietnamese students take part in different after-school activities. Some students play sports. They often play soccer, table tennis or badminton. Sometimes they go swimming in the swimming pools. Some students like music, drama movies. They often practice playing musical instruments in the school music room. They join in the school theatre group and usually rehearse plays. Some are members of the stamp collector’s club. They often get together and talk about their stamps. A few students stay at home and play video games. Most of them enjoy their activities after school hours.
 * Questions: 
1. How often do some students play soccer?
Ò ..
2. What do some students like?
Ò ..
3. Where do they often practice playing musical instruments?
Ò ..
4. Do some students often practice playing musical instruments in their classroom?
Ò ..
The end
Key
I / (1 point) 1B 2A 3C 4C 5A
II/ (3 points)1B	 2D	 3A	 4C	 5B	 6D	 7B	
 8A	 9A	 10C	 11A	 12C	 13C 	14B	15B
III/ (1 point) 1-play	2-stay	3-is learning 	4-go
IV/ (1 point) 1B 2D 3D 4D 5B
V/ (2 points)
1. Nam is interested in computer games.
2. The children are in the library.
3.I am doing my math homework at the moment.
4.Lan often goes to the zoo.
5. Nam is playing the guitar now. Often practice playing musical instruments in the school music room.
VI/(2 points)
1.They often play soccer.
2.They like music, drama movies.
3.They often practice playing musical instruments in the school music room.
4.No, they don’t.
The end

Tài liệu đính kèm:

  • docxde_khao_sat_lan_1_mon_tieng_anh_lop_7_nam_hoc_2015_2016_truo.docx